Duitslandmarketing

Marketing voor Duitsland

Maak een vliegende start door oog voor details

Als je plannen hebt om jouw business in Duitsland op te zetten, houd dan rekening met de (cultuur) verschillen tussen de twee landen. Met onze kennis van en ervaring in beide landen, culturen en manier van zakendoen, ondersteunen wij zowel met advies als met uitvoerende werkzaamheden voor een vliegende start. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Strategie en planning: Hoe introduceer je jouw product of dienst het beste in Duitsland? Op basis van een gedetailleerd marketingplan helpen we je met een succesvolle marktintroductie.
  • Duitse communicatiemiddelen, teksten en vertalingen: Welke reeds in Nederland bestaande communicatiemiddelen kun je na de vertaling voor de Duitse markt inzetten? Welke middelen kun je beter helemaal nieuw ontwikkelen? Wij adviseren en nemen je vertalingen, het schrijven van Duitse teksten en de vormgeving uit handen.
  • SEO en SEA: Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe Duitse website via Google goed vindbaar is. Eventueel aangevuld met een Duitstalige Adwordscampagne.
  • Social media: Hoe kun je in Duitsland het beste gebruik maken van social media? Wij stellen een social mediastrategie en/of contentplan voor je op, zetten Duitse accounts op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Twitter op, en kunnen ook het plaatsen van posts en monitoren voor jou overnemen.

Wil je een soepele en succesvolle start maken in Duitsland? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.