Marketingadvies voor MKB

Marketingadvies voor MKB
Net zoals een limoen de frisse smaakmaker is in gerechten of cocktails, wil je met jouw producten of diensten de smaakmaker zijn voor jouw doelgroep. We helpen je dit limoeneffect te creëren. Zowel voor strategisch advies als voor uitvoerende werkzaamheden. Eén schakel voor jouw marketing en communicatie van A tot Z. Handig als je zelf te druk bent, te weinig expertise in huis hebt of als jouw organisatie (nog) te klein is om iemand vast aan te nemen.

Een greep uit de mogelijkheden:

Strategie en planning:

  • Marketingplanning: Hoe zet je jouw product, dienst en organisatie stevig en opvallend in de markt? Wij maken een volledig marketingplan voor jouw bedrijf inclusief een marketing-communicatieplanning. Als je wilt, voeren wij deze ook voor je uit.
  • Strategisch advies: Sparringpartner voor een frisse en scherpe blik op jouw marketing- of communicatievraagstuk.

Online en social media marketing:

  • Website: Levert jouw website (voldoende) klanten op? Is de navigatie duidelijk, de content up-to-date, en is het conversiepercentage hoog genoeg?
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Meer relevante bezoekers trekken naar jouw site? Via technische aanpassingen, het juiste gebruik van zoekwoorden en linkbuilding scoort jouw website hoger in de Google zoekresultaten.
  • Google Adwords (SEA): Veel concurrentie, hoofdzakelijk verkoop via jouw website of behoefte aan direct zichtbare advertenties? Een Google Adwords campagne is dan het juiste middel.
  • Social media marketing: Hoe kunt je social mediaplatformen als LinkedIn, Facebook of Twitter optimaal voor jouw bedrijf inzetten? Wij stellen een social mediastrategie op en trainen jou en/of jouw medewerkers in het gebruik hiervan. Je kunt de social media activiteiten ook geheel aan ons uitbesteden.

E-mailmarketing:

  • Wil je jouw relaties regelmatig informeren over actueel nieuws en aanbiedingen? Op basis van jouw huisstijl ontwerpen wij een e-nieuws template. Wij adviseren je bij de selectie van een e-mailmarketing-programma en richten dit voor je in. Desgewenst verzorgen wij complete e-mailcampagnes.

Wil je ook het limoeneffect in jouw marketing en communicatie creëren? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.